Jobb med meg?

GRAFISK DESIGN • Kontakt meg på mail om du ønsker hjelp til profesjonell grafisk design.

Jeg gleder meg hver dag over en eller flere designjobber som skal bli til, og gleden over å løse nye designoppgaver er stor. Utfordringer og nytenking er alltid spennende, og tett samarbeide med kundene mine er viktig for at jobben skal bli til et bra prosjekt. Jeg vil til enhver tid ønske å skape det beste resultatet for mine kunder uavhengig av prosjektets størrelse. De fleste kunder kjenner sin posisjon godt, men trenger hjelp på veien til bedre posisjonering og økonomisk verdi. En perfekt oppgave å gi til en grafisk designer! Ta kontakt for et uforpliktende, gratis møte.

Jeg strekker meg langt for at du som kunde skal bli fornøyd og for at vi sammen skal oppnå best mulig resultat. I møtet vil vi ha en klar forståelse for samarbeidets omfang, og at vi alle har forstått og «snakker samme språk».

 

Jeg «svever» i illustrasjonens verden

ILLUSTRASJON • Kontakt meg på mail om du ønsker en illustrasjon.

En annen side av min kreative sjel er illustrasjon. Jeg simpelthen elsker å lage mine fargerike, naive illustrasjoner, og masse fantasi kommer frem, hentet fra barndommens eventyr og dagens merkelige samfunn. Skisseboken er alltid med i vesken, og kruseduller blir nedtegnet. Thinker Bell er en morsom problemløser og Harry Potter er kul. Mine akvarellillustrasjoner skapes av inspirasjon, opplevelser og livsglede, og tittelen på bildene mine skal være som hansken til en hånd – Passe perfekt!

Gry