GRY1

Min «passion for design»

har gitt meg mulighet til å jobbe med utvikling av visuelle profiler, design av logo, plakater, web-sider, cover, skiltprofiler, brosjyrer, bøker, foto, m.m.  Alltid nye og spennende utfordringer!

Jeg jobber også med illustrasjon og har hatt en rekke separatutstillinger, utsmykkingsoppdrag til bedrifter og institusjoner samt oppdrag fra privatpersoner.

Jeg er utdannet grafisk designer, med bakgrunn fra Skolen for Grafisk Design Oslo, (nå en del av Westerdahls), og Parsons School of Design Paris, Communication Design, Bachelor of Fine Art degree. Etter endt utdannelse, ett års engasjement i designstudio i Paris, samt prosjektengasjement i Studio Federico Restrepo, Paris, med emballasje for kosmetikk/ parfyme som tema. I Norge har jeg flere års erfaring i kommunikasjonshus som AD, grafisk designer og selvstendig næringsdrivende.

«AMG er en garanti for høy standard, etisk bevissthet og faglig erfaring».

Som profesjonell utøver av faget og et ønske om beskyttet tittel for designere, er jeg Autorisert medlem av Grafill. AMG er et “mestermerke” som garanterer profesjonalitet samt gir meg god markedsføringsverdi – for meg og arbeidsstedet mitt.